Monday, October 24, 2011

Set Renne






Set format din bratara si colier cu agate de foc, diverse taieturi, sfere din agate rosii, argint tibetan. 

7 comments:

  1. R, frumos set... dar ce fel de piatra este cea rosie cu pete? E f frumoasa si eu una nu am mai vazut asa pana acu!

    ReplyDelete
  2. Este agata crabfire, agata de foc.
    Citez din Judy Hall:

    Agatul

    Piatră foarte stabilă, formată din cristale microscopice de cuarţ dispuse în benzi succesive. Pietre de ancorare, agatele asigura
    echilibrul emoţional, fizic şi intelectual. Ele favorizeazâ centrarea şi stabilizarea energiei fizice.
    Agatul are puterea de a armoniza yin şi yang, forţele pozitive şi negative care menţin universul în echilibru. Piatră liniştitoare şi calmanta, agatul acţionează lent, însă confera o forţă mare. Straturile sale multiple scot la iveală informaţii ascunse.
    In plan psihologic, agatul favorizează cu blândeţe acceptarea de sine, care construieşte încrederea în propria persoană. Favorizează autoanaliza şi percepţia circumstanţelor oculte, revelând stările de rău ce afectează
    bunăstarea.
    Agatele îmbunătăţesc funcţiile mentale, deoarece ele cresc concentrarea, sensibilitatea şi capacităţile analitice şi permit astfel gâsirea de soluţii practice. Dragostea de adevăr a agatului ne face să spunem ce gândim. Agatele incolore stimuleazâ memoria.
    In plan emoţional, acest cristal învinge negativitatea şi amărăciunea, vindecă furia interioară, conferind astfel dragostea şi curajul de a o lua de la început. Util pentru orice tip de trauma emoţională. Creează un
    sentiment de securitate înlăturând tensiunea interioară.
    In plan spiritual, agatul măreşte conştiinţa şi o conectează la cea colectivă şi la înţelegerea unităţii vieţii. El favorizează contemplarea serenă şi asimilarea experienţelor de viaţă, ducând la o îmbogâţire spirituală şi o stabilitate interioarâ.

    ReplyDelete
  3. Mi-a placut mult faza cu "ne facem sa spunem ce gandim"... Asta e buna de cadou pentru anumite persoane :)) Oricum, frumos setul!

    ReplyDelete
  4. Ralu, ma bucur sa aud despre tine si sa vad ce frumoasa ocupatie ai... mi-a spus o persoana draga. Imi plac teribil bijuteriile create de tine, stiam de altfel de talentul tau inca de multa vreme. Te pup cu drag si poate ne auzim.

    ReplyDelete
  5. Frumoasa agata, am si eu una(de unde oare ;) ) pe care o admir din cand in cand dar inca nu am inclus-o in nici o creatie pana acum, e prea frumoasa... Imi place sa vad cat de mult suflet pui si imi place sa stiu ca eu am aprins scanteia, te pupacesc tare, tare.

    ReplyDelete
  6. Si eu te pupacesc, daca ai sti cit echilibru imi aduc pietricelele ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...